Vill du ge bort årets bästa julklapp?

Jag har fått möjlighet att ge bort en fristart till Lidingöloppet MTB 2019 tack vare RaceOne och Lidingöloppet MTB.

Lidingöloppet MTB är ett av mina A-race under året. Tävlingen ligger perfekt i tiden, i början av maj. Det är en bra morot att hålla vinterträningen igång så att säsongen får en bra start. Visst, kritikerna säger att det inte är ett ”riktigt” MTB-lopp, men jag håller inte med. Nej, det är inte direkt stök-och-bröt-tekniskt, men med dryga 1 000 höjdmeter, tvära kurvor innan branta backar är Lidingöloppet MTB ändå riktigt utmanande.

Jag kommer även 2019 att starta i tävlingsklass och min målsättning är att komma i mål snabbare än 2:19, vilket är en förbättring med ca 8 minuter från förra gången jag körde.

Nu har du alltså möjligheten att antingen får en fristart till dig själv, eller få ge bort den perfekta julklappen. Jag har fått en rabattkod som gäller till 2018-12-31, så det brinner i knutarna. Nu är det dags att kavla upp ärmarna och sätta målsättningen för 2019. Nu kör vi!

Kriterier för att vara med i utlottningen av startplatsen är att du gillar min Facebooksida, Coach Måns, samt att du skriver en motivering i inlägget som handlar om startplatsen eller skickar ett mail med din motivering till coach@manslennstrand.se om varför just du ska bli den lyckligt lottade.

Tack cykelkanalen.se för bilden på mig under loppet 2018.