BAM! Nu är anmälan gjord till Cykelvasan 90 2019. Det är skönt att slippa hetsen och få lite förtur med anmälan. Alla som varit med tre år i rad de senaste fem åren får chansen att göra sin anmälan lite innan den öppnas för övriga.

Tack vare min superprestation där jag nådde målet på sub3 får jag nu starta i startled 2. Jihaa 🙂

Nu måste jag ta en riktig funderare på vad jag ska ha för målsättning nästa år. Vill jag slipa tiden och kanske gå under 2:55, eller är det placering som är mer intressant? Typ topp 200, 175 eller 150? Om jag hade kört under 2:55 i år hade det gett mig placering 150, så det kanske kan vara något.

Det som är viktigt att tänka på när det gäller Cykelvasan är hur mycket jag vill nå målet jag sätter upp. Ju närmare eliten jag kommer, desto fler blir de som jagar placeringar i respektive grupper. Det innebär tajtare marginaler och då måste jag ställa mig frågan hur värt det är att nå nästa mål. Å andra sidan känner jag att jag har mer potential. Njaa, det är lite knivigt det där, men jag har ju knappt ett år på mig att hitta på något.