Ja, nu har det gått en dryg vecka sedan Cykelvasan, mitt yttersta mål för säsongen. Jag blir nästan alltid lite mätt på träning och cykling efter en tävling, men den här veckan har jag nästan kört på som vanligt.

Eller, nja, det har kanske inte varit så mycket struktur. Snarare lite rörigt och spontant. Jag har jagat segment på Strava, pendlare eller bilar likt en hundvalp. I och med att jag under ett helt år, alltså sedan CV2017, fokuserat på 02:59:59 blir det nästan som ett vacuum när jag faktiskt klarade mitt mål. Med råge! Efter ”bara” fyra säsonger och rätt nyligen fyllda 45 år. Ja, jag är nöjd och stolt!

Nu funderar jag över nästa målsättning. I år är det bara Hammarby Hill kvar för mig med nummerlapp, i mitten av september. Sen då? Vad ska jag sikta mot?

Jag gillar ju alperna och har sedan några år varit sugen på att åka ner och cykla. Sedan läste jag Ingrid Kjellströms och Hanna Näslunds strapatser i BIKE Transalp. DET vore en utmaning!

Well, vi får se vad målet blir för 2019. Jag har ju redan nu seedat in mig i fålla 2 på CV och det måste jag ändå förvalta.