Semester och familjefokus har varit prioriterade i början av semestern men den här veckan har jag kört all-in på träning.

Jag har fått till rätt stor träningsmängd och samlat tid i zon2. Mina distanspass har som max blivit 2 1/2 timme men jag har kört den typen av pass tre gånger och ändå fått in två rätt hårda intervallpass.

Nu hoppas jag att min träning håller för att nå tidsmålet på sub3 nästa lördag. Jag har legat efter sedan februari men aldrig riktigt kommit ikapp. Jag ska försöka se till att allt kommer vara på rätt sida om de små marginalerna, men lätt kommer det inte vara.

Min träningstid i år ligger bra långt efter förra årets vid den här tiden, men jag har gjort så gott jag kunnat för att hämta tillbaka. Nu är det det bara några dagar kvar till start och då är det inte mycket att göra annat än att spela med den hand jag har. Det är bara att mata på järnet och hoppas att det håller. Jag noterade i alla fall en minskning av vikten och i morse låg jag på 77,7 kg. Jag tar det som ett bra tecken 🙂

 

Kategorier: Träning