Utbildningstillfällena kommer tätt och mängden information och kunskap vi får ökar snabbt. Jag har insett att det är viktigt att vara aktiv på lektionerna med anteckningar, frågor och deltagande. Dessutom ska jag så gott jag kan försöka repetera mellan kurstillfällena, men det kan nog bli svårt ibland eftersom jag måste sköta jobbet och även vara närvarande hemma.

Chris Månsson var lärare under helgen då fokus låg på en rörlig kropp i alla plan. Oj, vad mängden information ökar i alla ledder. Vi gick igenom progression av övningar och Chris delade med sig av några begrepp, som t ex ”the test is the exercise and the exercise is the test” och ”start with success”. På lördag morgon hade vi första gruppträningen. Varje gruppträning har tema som anknyter till det vi precis lärt oss. Goda bullar till fikat även den här helgen.