I helgen var jag på Mornington Hotell i Bromma för block 3 i min utbildning till Personlig Tränare. Helgens fokus var kontroll, kraft och spänst med läraren Fredrik Aronsson, en crossfit-kung med hög pedagogisk förmåga och mycket glimten i ögat.

Jag var inte frisk från infektionen men ville verkligen inte missa detta tillfälle. Det finns ingen tid att hämta igen om jag missar, så jag prioriterar detta väldigt högt. Det var synd att jag inte kunde genomföra alla övningar med de intensitet jag ville, men det viktiga var i och för sig att testa dem och det kunde jag.

Alla i ”klassen” bidrar mycket till gruppens utveckling och vi hjälper varandra med frågor, instruktioner och allmänt lärande. Jag känner att det är mycket att ta in och jag ska verkligen försöka öva på familj och vänner för att få praktiskt erfarenhet innan det är dags för både praktik och jobb ”på riktigt”.