Redan helgen efter den förberedande kursen i anatomi med metoder för styrka och rörlighet, körde vi det första ”riktiga” kurstillfället. Bortsett från lite intro och kickoff var det anatomi som gällde hela helgen. Vissa saker var repetition från helgen innan, men väl värda att gå igenom igen. Givetvis var skelettet Benjamin med oss idag också. Linus Åberg var helgens anatomilärare, men vi träffade även både Calle och Jakob.

Den här helgen var även första gången vi hade lektioner på Bosön. Hela anläggningen ute på Lidingö är ju rätt häftig. Allt är verkligen inriktat på prestation, idrott och rent spel. Konferensdelen på Bosön är riktigt bra med fräscha lokaler. Det kanske i och för sig inte hade behövt vara bullar till varenda fika, jag som är en sån sucker för mjuka kakor. Dessutom har jag så svårt att säga nej.