Nu har det dels varit jul/nyår men jag har också varit sjuk. Det har inneburit att den senaste gången jag tränade var i veckan innan jul.

Jag har inte vågat starta igång eftersom jag känt ont i halsen på morgonen. Nu känns det däremot bättre och torsdag blir första träningsdagen. Då hoppar jag på schemat från TrainerRoad där jag slutade.
I morgon har jag tid hos naprapaten igen. På onsdag är det sjukgymnasten. Jag har inte känt något ont i knät på någon vecka men jag har ju också medvetet valt att inte löpträna. Jag vill gärna komma igång men jag är orolig att smärtan kommer vara där så snart jag börjar. Hittills har ju inte något hjälpt. Jag ska försöka få en tid på röntgen så jag får reda på vad det är.
Tills dess blir det soffläge och senaste Bicycling istället. På onsdag ska jag nog åka till simhallen för att träna lite crawl också.
Kategorier: Vila