Två veckor in på 2017 och tiden flyger redan iväg. Det är kul att ta sig en kort funderare om vad som hände förra veckan, jag blir liksom lite mer medveten om vad jag gjort då. Förra veckan var första veckan då jag började tänka på vad jag äter igen. Jag har gjort detta några gånger och är inte hetsig över hur vikten rör sig. Ja, jag vill gå ner lite mer men det är ingen stress att göra det fort. Det viktigaste är att jag äter bra och rör mig. På de två är det check för förra veckan.

Förra veckan kom jag också igång med min rehabträning på gymmet. Mia, min sjukgymnast, har ju gett mig en rad bra övningar som jag verkligen bestämt mig att köra. Jag har därför bokat in lunchen på måndagar och fredagar och förra veckan var jag där båda dagarna. Bra Måns! Jag säger som min svärfar: man måste berömma sig själv, det är ju ingen annan som gör det.

Det har hänt en del med mina knän också. Jag har ju haft ett uppehåll med löpningen i några veckor, men efter läkarbesöket och MR-röntgen har jag börjat springa igen. Jag har tagit fram ett upplägg med MyAsics, där jag siktar på att klara en halvmara under 1:48. Jag har sprungit onsdag, fredag och söndag. Efter löppassen har jag faktiskt fått lite mer ont för varje gång (buhuu), men läkaren sa att jag skulle springa i lugnt tempo.

Jag har ju köpt nya längdåkningsskidor också! Jag är väldigt spänd över hur de kommer kännas i jämförelse med mina förra skidor. Tyvärr finns det för lite snö i spåren, så jag kan inte testa dem än men jag hoppas att det börjar snöa snart. Nu är det ny vecka med nya utmaningar, det är bara att köra!

Kategorier: Vikt