Nu är jag stolt igen. I morse studsade jag upp ur sängen när klockan ringde 05:45. Det var dags för Taku – ett lågintensivt återhämtningspass på futtiga 30 minuter. Trots det blev jag bra varm i kläderna och redo för dagen.

Sedan förra måndagen loggar jag all mat och väger dessutom nästan allt för att veta hur mycket jag äter. Det går numer på rutin och strukturen tar inte överhanden. Däremot verkar jag ha svårare än vanligt att tappa kilon. Jag ligger på 1570 kalorier per dag, äter bra med frukt och grönsaker. Det brukar förvisso dröja lite innan vågen rör sig så det är bara att hålla i.

Nu på kvällen körde jag min fjärde MyAsics-runda också. Det blev en till 7,2-km i makligt 6-minuterstempo. Knät gnällde lite bitvis under dagen idag och några gånger under rundan. När jag kom hem rullade jag låret mot rollern ett tag innan och efter stretchen, får se om det hjälper men det känns bättre.

I morgon ska läkaren höra av sig och berätta resultatet från min MR i lördags. Det blir spännande och jag håller tummarna att allt är bra.