Nu har det gått snart tre timmar sedan jag sprang första rundan av min träningsplan med MyAsics. Passet var 4,8 km och skulle gå i 6:56-tempo. Än så länge har jag inte känt något i knät alls. Peppar, peppar…

Det visade sig vara svårt att springa så sakta, det verkar ligga utanför min naturliga rytm. Om det nu finns något som heter så. Det passade däremot bra ihop med att jag ville köra en lugn runda för att röra på mitt onda knä men inte anstränga mig för mycket.

Det är värsta busvädret här nu med starka vindar och blötsnö men det var fostrande. Jag hade (som så ofta) klätt mig för varmt. Det som tog emot mest var nog känningarna av astman men över lag var det en behaglig runda. Framför allt skönt att komma igång igen.

MyAsics då, vad är det? Jo, det är ett träningsupplägg för löpning. Jag har satt som mål att springa en halvmara under 1:48 innan 20 maj. Då har appen/programmet räknat ut ett bra upplägg baserat på hur ofta jag har möjlighet att träna. Som det ser ut nu är det 3 dagar i veckan vilket nog är för mycket med tanke på cykel, simning, längdåkning och styrketräning, men jag ska nog kunna pussla ihop något tror jag.