Ja, så var det då dags för röntgen av mitt onda knä. Cityakuten kör på för fullt i magnetkameran och jag hade tid på en lördag. Smidigt som bara den.

Jag var ute i god tid och knackade på redan 15 minuter innan utsatt tid. Efter anmälan i receptionen var det av med byxorna och raka vägen in. Det var ju bara mitt knä som skulle röntgas så jag behövde inte ens åka in i tuben med huvudet. Jag har gjort det tidigare och det är inte så farligt faktiskt.

Undersökningen var över på 10-12 minuter och jag var tillbaka i bilen i ett nafs. Skönt att ha det avklarat. På måndag ska jag boka tid hos läkaren igen. Förmodligen blir det på torsdag, då får jag reda på om och i sådana fall vad dom är trasigt med knät.

På morgonen körde jag förresten ännu ett TrainerRoad-pass. Den här gången var det ett rejält jobbigt intervallpass både över och under FTP. Jag körde på i 90 minuter och roade mig med att kolla på min egen film från Lidingöloppet MTB från förra året. Jag har redan börjat mindpreppa inför den 6 maj i år.