Idag hade jag tänkt köra lite rehabstyrketräning på lunchen, men jag fick ett möte inbokat så jag drog iväg lite tidigare. Det blev aningen stressigt, men jag körde igenom alla övningar och lade dessutom till en extra där jag kör en armhävning på Bosubollen och sedan drar upp och korsar varje ben för att få lite mer mage.
Efter jobbet lånade jag min frus IceBugs och tog min andra MyAsics-runda. Upplägget var samma som första rundan med 4,8 km i makligt 6:56-tempo. Även den här gången hade jag svårt att hålla farten nere så det blev aningen snabbare. Det var däremot grymt grepp i skorna och jag kände inte att det var halt alls, grymt skönt.
När jag kom hem kände jag att jag hade lite ont i knät och det har inte släppt. I morgon bär det av till Cityakuten för MR-röntgen. Jag hoppas det inte visar något konstigt med knät, utan att jag bara ska fortsätta med rehabträningen för att bli av med det onda.