I morse var det fortfarande jobbigt att gå upp även om jag kände mig mer utvilad än igår.
Onsdagspassen i mitt träningsupplägg från TrainerRoad är korta och lätta vilket passade mig bra idag.
Igår kväll trodde jag att jag sträckt mig eftersom jag började få lite ont i ljumskarna. Då slog det mig att på simningen i måndags körde jag några längder bröstsim i högre tempo och att värken såklart måste vara träningsvärk.
Jag kompletterade min frukost med en skiva Ryvita och tre skivor skinka för att hjälpa återhämtningen efter passet lite på traven. Igår åt jag lite för mycket efter passet och idag kändes det bättre.
Nu har jag ju gått in i en period med lite mer träning och fokus vilket innebär att jag håller ordentlig koll på vad jag äter och hur mycket. Den här gången ska jag även försöka vara lite mer disciplinerad på helgerna så att jag ser resultat tydligare.