Idag var det då äntligen dags att få lite smak av Lidingöloppet MTB. Jag nästan hängde på låset till nummerlappsuthämtningen på Lidingövallen. Jag träffade Sandra från Lidingöloppet och Anders från Rönneberga. Jag ”känner” ju båda sedan träningshelgen på Rönneberga för några helger sedan.
I morgon startar jag klockan 12:05 i startgrupp 2, startnummer 2060. Nu är allt packat, cykeln är tvättad och genomgången i minsta detalj och jag känner mig så redo jag kan. Om jag inte hade gjort testen på Aktivitus för ett tag sedan hade jag känt mig tok-redo, men nu vet jag att jag kunde tränat mer effektivt.
Vädret ser ut att bli riktigt fint med dryga 20 grader och sol med bitvis moln. Alltså perfekt cykelväder. Jag har satt som målsättning att klara sträckan på 2:35 vilket är en förbättring med ca 22 minuter från förra året då jag kom in på 2:57:32. Det är ett riktigt saftigt mål och jag kommer få ge allt i alla lägen för att klara det, men det skulle vara sjukt kul om jag lyckades. Då finns även en chans att nå topp 100, i alla fall om jag ska jämföra med förra årets resultat.
Nu är det dags att lägga sig och samla lite energi. I morgon smäller det!