Utepass nr 43 – totalt kört: 1286 km, total tid: 64:32:54.

Jag värmde först upp i 10 minuter på låg intensitet. Sedan tänkte jag köra intervallerna från korsningen där Sågtorpsvägen börjar och upp hela Lahällsvägen. Tyvärr tog Lahällsvägen slut 10 sekunder innan första intervallen var klar men jag vände ändå. Jag skulle vila 3 minuter mellan varje intervall, men på den tiden hann jag inte ner till utgångspunkten, så nästa intervall fick gå upp på Gjensvägen i slutet.

Note to self: dra inte rutten för intervaller över järnvägsövergångar, tredje intervallen fick jag sakta ner för att tåget skulle köra förbi. Sista intervallen blev bra och jag kunde dra ut den nästan en minut extra. Sedan nedvarvning och dessutom en spurt längs Sågtorpsvägen från Roslags Näsby, så nu har jag en till KOM! Medeltemp: 7 grader.