Utepass nr 48 – totalt kört: 1455 km, total tid: 72:03:33.

Idag blev det ett riktigt långpass. Jag tog tidig fredag och drog norrut. Jag började med 45 minuter i G2, dvs 133-144 i puls. Det ger mig en rätt bra fart och jag var uppe i 28 km/h i snitt. När jag kommit in ungefär 1/4 på Skålhamravägen gick jag över till ren G1, alltså 110-133, och då blev det genast långsammare.

Jag var tvungen att gå ner på lägsta växeln och smyga uppför backarna och gick ändå för högt i puls. Jag mötte en MTB Täby-kompis på LVG-hoj som jag aldrig sett förut. Sedan bar det iväg inåt stan och jag vände vid Karlaplan. Jag mötte upp med Maria på väg hem från jobbet och lämnade henne hemma för att ta de sista 15 minutrarna på mina 3 timmar.

Nu är jag rätt trött även om passet i sig inte var så ansträngande. Det räcker nog med cykel för den här veckan tror jag. Medeltemp: 16,1 grader.