Inför Lidingöloppet MTB, utepass nr 19 – totalt kört: 710 km, total tid: 36:33:04.

Jag har satt ett årsmål på att cykla 3 000 km i år vilket innebär runt 56 km per vecka. Jag har avrundat det uppåt till 60 km, något jag nått de senaste veckorna. Efter dagens runda har jag kommit ikapp årsmålet fram till idag och dessutom gått om med 10 km. Jihaa!

Samma runda som igår men med osynk ben och flås. Från början lite trött i benen, lite kallt och allmänt osugen. Såklart motvind längs Djursholm för att spä på eländet. Jag pumpade däcken från ca 1,8 till 2,4 bar, något som inte visade sig särskilt mycket på asfalten, men det blev klart sämre grepp i skogen. Jag fick gå av på två ställen i Altorp.

Däremot plockade jag några nya pb längs vägen med 2 st 2nd och 1 st 3rd overall. Mot slutet kändes det ändå rätt bra. Medeltemp: 4,1 grader.