Efter en vilodag var det dags att köra ett pass igen. Ägg och banan till frukost innan. Skivstångsdelen gick bra, men jag är bra svag i triceps och axlar. Konditionsintervallet gick bäst på länge. Jag orkade mycket och körde så hårt det gick.

Det är skönt att starta upp helgen med ett förmiddagspass på lördagen. Ledare var Rebecca och även om hon kan vara aningen okarismatisk (är det ens ett ord??) så har hon ett väl genomtänkt pass som går att göra riktigt jobbigt om jag är disciplinerad.

Generellt tycker jag Friskis&Svettis har alldeles för låg volym på musiken i sina pass vilket är extra konstigt eftersom de marknadsför sig med vilken musik man tycker om osv. Jag behöver musiken för att få extra push att köra övningarna. Passet idag var riktigt välbesökt, förmodligen näst intill fullt. Det brukar vara så precis vid terminsstarterna, särskilt efter nyår med alla nya nyårslöften. Att det dessutom är -15 ute bidrar väl också.